Διαθλαστική Επέμβαση Laser

Στην Athens Laser Sight απολαμβάνουμε να παρέχουμε στους ασθενείς μας εκπληκτικά οπτικά αποτελέσματα πέρα από κάθε προσδοκία. Η ασφάλεια βρίσκεται στην κορυφή των αξιών μας και αντικατοπτρίζεται στα πρότυπά μας. Η Athens Laser Sight φημισμένη για την Εμπειρία και την Εξειδίκευση της, αντιμεπτωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα την θέσπιση υψηλών προτύπων υγείας, με σκοπό να υιοθετηθούν κι από άλλους.

 1. Ο χειρούργος οφθαλμίατρος Κ. Σαμαράς βρίσκεται από την προεγχειρητική περίοδο δίπλα στον ασθενή, μεχρι και την πραγματοποίηση της διαθλαστικής επέμβασης, αλλά και μετεγχειρητικά.
 2. Εξειδικευμένη θεραπεία για κάθε οφθαλμό με επαλήθευση των οπτικών δεδομένων και εικονική προσομοίωση στην πρώτη επαφή.
 3. Διόρθωση για την όραση σε μακρινή και ενδιάμεση απόσταση, τον αστιγματισμό και την πρεσβυωπία.
 4. Επικοινωνία με τον χειρούργο οφθαλμίατρο όποτε ο ασθενής το κρίνει απαρραίτητο.
 5. Η Athens Laser Sight αποτελεί ένα βραβευμένο κέντρο.
 6. Αναλαμβάνει περιστατικά που δεν είχαν το προσδοκούμενο οπτικό αποτέλεσμα τα οποία παραπέμπονται σε αυτό από άλλα Οφθαλμολογικά κέντρα.

Η Διαθλαστική Διόρθωση με χρήση Laser στην Athens Laser Sight πραγματοποιείται με μια εμμονική προσοχή στην λεπτομέρεια με απολύτως κανένα συμβιβασμό. Το Διαθλαστικό Laser ΔΕΝ μπορεί να θεωρείται ως ένα εμπορεύσιμο προιόν, είναι μια χειρoυργική διαδικασία. Δυστυχώς, πολλοί είναι εκείνοι που δελεάζονται από τιμές, προσφορές και χρηματικές συμφωνίες, παρά από την χειρουργική εμπειρία και εξειδίκευση.

Δεν είναι όλα τα Διαθλαστικά Κέντρα ίδια και σιγουρευετείτε οτι έχετε κάνει την σωστή επιλογή, γιατι η Διαθλαστική Διόρθωση με Laser δεν υπόκειται σε επαρκές νομοθετικό πλαίσιο.

Ακρίβεια, σημαντικός παραγοντας του Διαθλαστικού Laser

Τα Διαθλαστικά Lasers λειτουργούν σε απίστευτα επίπεδα ακρίβειας. Για να σας δοθεί μια ιδέα, έχουν την δυνατότητα να επέμβουν σε επιφάνεια με ακρίβεια 25/1000 ενός χιλιοστού, κάτι το οποίο είναι η μισή επιφάνεια σε πλάτος μιας ανθρώπινης τρίχας (υπερβολικά μικρή). Στην Athens Laser Sight στόχος είναι η επιλογή συγκεκριμένης θεραπείας Laser σε κάθε οφθαλμό ξεχωριστά ώστε κατά ένα μοναδικό τρόπο να αλλάζουμε το σχήμα του κερατοειδούς, οπότε όχι μόνο να διορθώνουμε το διαθλαστικό σφάλμα αλλά και να ενισχύουμε την όρασή σας.

untitled_13Εμπειρία-Athens Laser Sight

Εδώ και αρκετά χρόνια, η διαθλαστική διόρθωση με χρήση Laser υπήρξε επαναστατική για πολλούς. Εκτός του ότι η Athens Laser Sight διαθέτει εμπειρία πολλών ετών στις Διαθλαστικές επεμβάσεις με χρήση Laser, διαφοροποιείται από τα άλλα κέντρα για τους εξής λόγους:

 • Οποιαδήποτε αξιολόγηση της όρασης πραγματοποιείται απευθείας από τον χειρουργο οφθαλμίατρο Κ. Σαμαρά– το γεγονός αυτό αποτελεί το πιο σημαντική πλευρά φροντίδας και το κλειδί της επιτυχίας. Μόνο ο χειρούργος οφθαλμίατρος είναι σε θέση να αξιολογήσει τον οφθαλμό από μια χειρουργική οπτική, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις πιθανές διαφοροποιήσεις. Επιπλέον, το επίπεδο εμπειρίας στα διαθλαστικές επεμβάσεις με χρήση Laser είναι πολύ υψηλό καθότι ο χειρούργος οφθαμίατρος Κ. Σαμαράς είναι άρτια εκπαιδευμένος στον Κερατοειδή και στις Διαθλαστικές Επεμβάσεις.
 • Οποιαδήποτε αξιολόγηση της όρασης πραγματοποείται προσωπικά από τον Κ. Σαμαρά. Δίχως κανένα συμβιβασμό και για μεγαλύτερη ασφάλεια, ΌΛΟΙ οι υποψήφιοι LASIK σθενείς, υποβάλονται σε Ενώ υπάρχουν πολλοί μέθοδοι διαθλαστικού laser (PRK, LASEK, LASIK) η επιλογή της μεθόδου για κάθε ασθενή, θα γίνει σε συνεννόηση με εσάς και τον Κ. Σαμαρά, σε βάθος και λαμβάνοντας υπόψιν την υγεία των οφθαλμών σας, το διαθλαστικό σφάλμα, καθώς και το επάγγελμά σας, την καθημερινότητά σας και τα ενδιαφέροντά σας. Φροντίζουμε εσας σαν τα ματια σας!
 • Εδώ και για άλλους χειρούργους οφθαλμιάτρους! Χειρούργοι οφθαλμίατροι, οπτικοί και άλλων ειδικοτήτων ιατροί, έρχονται τακτικά για διαθλαστική διόρθωση σε εμάς, για εκείνους ή τις οικογένειές τους. Το γεγονός αυτό θεωρείται η απώτερη βεβαίωση της άριστης εμπειρίας που ένα τετοιο κέντρο μπορεί να διαθέσει.
 • Η Athens Laser Sight έχει μια ιδιαιτερη φήμη στην επιδιόρθωση επιπλοκών σε διθλαστικά
 • ΔΙιαθεσιμότητα 24/7, φροντίζουμε τους ασθενείς μας και σαν πάροχοι ιατρικής και χειρουργικής φροντιδας, κατανοούμε την ανάγκη των ασθενών για επικοινωνία σε οποιαδήποτε επείγουσα στιγμή.
 • Υπερβαίνει το ελάχιστο δυνατό– Η Athens Laser Sight «υπερηφανεύεται» για την θέσπιση αρχών όσον αφορά την ιατρική και χειρουργική φροντίδα, περιλαμβάνοντας μέσα σε αυτές και τις διαθλαστικές επεμβάσεις με χρήση Υπερβαίνουμε το ελάχιστο των προαπαιτούμενων για μια διαθαστική επέμβαση με laser όσο πιστεύουμε ότι μια τετοια χειρουργική διαδικασία πρεπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλή. Πολλοί χειρούργοι οφθαλμίατροι έρχονται να συμβουλευθούν εμάς.
 • Προσιτές Τιμές– Προσιτές τιμές για διαθλαστικές επεμβάσεις χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς Laser

Αν θεωρείτε ότι οι γνώσεις σας δεν είναι επαρκείς όσον αφορά τις διαθλαστικές επεμβάσεις με χρήση Laser, ξεκινήστε διάβάζοντας την σελίδα μας για το FemtoLASIK.